door PUBLIZIDAD

Bouw website Restaurant Bij Brons

concept | content | campagne

Ontwerp en bouw van website | Re-Design van het logo

Restaurant Bij Brons is een begrip in Almere Haven. De gerechten worden met zorg a la minuut van dagverse producten bereid in de kleine open keuken. Dat er kwaliteit geserveerd wordt bewijst hun vermelding in onder meer de Michelin gids, restaurant Guru en Lekker.nl.

In Coronatijd was veel niet mogelijk en de vraag was om een flexibele website te bouwen met de nadruk op het online to-go bestellen. PUBLIZIDAD heeft de website als one-page-site gebouwd waarbij de functionaliteit op mobiel de nadruk had. Restaurant Bij Brons kan via WordPress zelf haar menukaarten bijwerken, specials plaatsen en bestellingen aannemen.

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.