Diensten

Handen uit de mouwen!

Onze passie komt terug in ons werk en wij gebruiken daarvoor alle aanwezige middelen uit onze toolbox. Vaardigheden die we in de afgelopen decennia hebben aangeleerd om succesvol in te zetten. 
Maak je meteen gebruik van.

Jouw toolbox

Dit zijn de middelen die wij hanteren om van jouw merk een succes te maken.

Sociale mediastromen zijn druk, snelstromend en zeer zeer concurrerend. Nu sociale netwerken het organische bereik beperken, is het moeilijk om te verschijnen en is het nog moeilijker om aandacht te krijgen. Dus hoe kun je opvallen op social? Met Social media video’s.
Social media-video’s zijn zo boeiend dat de netwerken ze naar de top van de sociale stromen duwen. Facebook, Instagram en LinkedIn willen allemaal dat we meer doen in dit almachtige formaat. Het wint in de algoritmen en in het winnen van aandacht.

Een website is als een etalage. Ook al ziet het er mooi uit, mensen moeten het kunnen vinden. Hetzelfde geldt voor internet, waar zoekmachines verkeerssignalen genereren voor je website. Hoe hoger je in de resultaten staat, hoe meer bezoekers je zullen vinden. De succesvolle formule achter een hoge ranking is de implementatie van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door jouw website volledig te optimaliseren volgens SEO-regels, benaderen wij het maximale resultaat.
Wil je sneller resultaat? Dan schakelen we Google Ads in. Betaald adverteren op Google.

Beurzen komen weer in trek en daar hoort een stand bij. Aansluitend op je merkuitstraling werken wij samen met je standbouwer om een verrassend resultaat te behalen die mensen je stand in trekt. Nationaal of internationaal maakt ons niet uit, die ervaring hebben wij al dus daar kan je gebruik van maken.
Wil je een beursstand laten maken of presentatiewand laten ontwerpen? Wij verzorgen het hele traject van een geslaagd en uniek ontwerp tot de begeleiding van de productie.

Wij zorgen voor de promotie van evenementen via meerdere off- en onlinekanalen. Bijvoorbeeld (jaar) evenementen zoals Valentijnsdag, vaderdag, moederdag. Ook verzorgen wij de complete organisatie van special events. De keuze voor een combinatie van promotie- en evenementenorganisatie biedt vele voordelen en korte lijnen.
Mocht u al samenwerken met een evenementenbureau? Dan geeft onze professionele samenwerking met uw bureau meteen een extra meerwaarde!

Een huisstijl is het uitgangspunt voor een herkenbare en onderscheidende vormgeving in alle facetten van je organisatie of bedrijf. Print of digitaal formaat. Nu en in de toekomst. Daarom is de huisstijl niet geforceerd, maar een flexibel geheel van afspraken over het logo, kleuren, typografie en het gebruik van uw huisstijl in b.v. sociale media.
Wij verzorgen het ontwerp en de opmaak. Het toepassen op diverse media met in inachtname van jouw merkuitstraling.

Wat is je boodschap, wie is je doelgroep en wat is je doel? Deze vragen staan ​​centraal bij het bepalen van de juiste vorm van direct mail. Een verrassingsmail op papier werkt het beste voor de ene boodschap en doelgroep, terwijl een andere campagne gebruik moet maken van elektronische marketing en/of social media marketing. Vanuit onze drukwerkervaring en kennis van landelijke trends adviseren wij jou hier graag over.

Winkelgebied reclame specialist met jarenlange ervaring

Al meer dan 25 jaar ondersteunen we winkeliers- en ondernemingsverenigingen en vastgoedbeheerders met het vergroten van de naamsbekendheid van hun (winkel) gebieden. Wij verzorgen de promotie van (jaar) evenementen en consumenten acties via de straat en social media. We vergroten de saamhorigheid onder de ondernemers door persoonlijk contact en inzet van onze loyalty- en communicatie tools en het organiseren van evenementen.
Lees hier meer over!

Iedereen is digitaal verbonden en verwacht van bedrijven waarmee ze te maken hebben, een professionele, online aanwezigheid die hen regelmatig opmerkzaam maakt over hun merken. Als je in de huidige markt wil gedijen, moet je een sociale aanwezigheid hebben op de platforms die je ideale klanten gebruiken. Met een weldoordachte social media strategie kan je je resultaten maximaliseren. Heb je graag een professionele periodieke ondersteuning? Neem dan contact met ons op!

Heeft je bedrijf of organisatie iets te vieren? Zoals een jubileum, verbouwing, nieuwbouw of verhuizing? Of een product of dienst lanceren? Maak het onvergetelijk met je eigen vakblad!
Je eigen tijdschrift (of krant) is een geweldige manier om marketing en bedrijfspromotie te ondersteunen. Het vergroot de naamsbekendheid, inspireert en creëert ook goodwill bij klanten en medewerkers. Verteld het verhaal van je organisatie of bedrijf en bindt mensen aan je.
Wij verzorgen dit traject van A tot Z. Vraag het ons!

Jouw bedrijf of organisatie heeft een website. Mocht je er nog geen hebben, wij bouwen deze ook. En onderhouden ze zodat ze altijd in de lucht blijven. Bestaande website kunnen we verversen, voorzien van een onderhoudssysteem zodat je zelf ermee aan de gang kan en uitbouwen met nieuwe informatie en functies. Wil je onderhoud niet doen? Onderhoud van je website kunt je aan ons uitbesteden tegen een scherp tarief middels een onderhoudscontract.

Elke ondernemer heeft regelmatig ideeën over nieuwe producten en diensten. En dan zoekt hij die sparringpartner die zijn visie omzet in (product)namen en beelden. En dit is waar wij goed in zijn. Van niets iets heel groots maken. Wij komen heel snel met de naam en het beeld wat aansluit bij de visie. En verrassen je hierbij ook!
Sparren? Bring it on!

Scroll naar boven