Winkelgebieden Promotie

Nieuwe en bestaande klanten trekken en binden door (loyalty) consumenten acties ondersteund door meetbare (online) reclamecampagnes. Ondernemers samen laten werken en organiseren van (jaar) evenementen.

Winkelgebied reclame specialist
met jarenlange ervaring

Al meer dan 25 jaar ondersteunen we winkeliers- en ondernemingsverenigingen en vastgoedbeheerders met het vergroten van de naamsbekendheid van hun (winkel) gebieden. Wij verzorgen de promotie van (jaar) evenementen en consumenten acties via de straat en social media. We vergroten de saamhorigheid onder de ondernemers door persoonlijk contact en inzet van onze loyalty- en communicatie tools en het organiseren van evenementen.

Wat doen wij?

PUBLIZDAD maakt en bouwt merken. Voert merk revitalisering door en vergroot hun bekendheid met (online) reclamecampagnes. Onze jarenlange ervaring komt voort uit het werken voor diverse winkelgebieden in Rotterdam, Nootdorp, Lelystad en Amsterdam. Meerdere ondernemersverenigingen in Rotterdam, Amsterdam en het Rijnmond Gebied en belangen verenigingen MKB Nederland.
Winkelgebied Promotie is een specialisatie binnen PUBLIZIDAD.

PUBLIZIDAD ontwerp en bouwt websites voor winkelgebieden waarbij alle ondernemingen onder één dak vindbaar zijn. Met onder meer plaatsing van nieuws en evenementen, zoekscherm, interactieve plattegronden, mogelijkheid tot plaatsing van acties per onderneming en doorlink naar eigen websites. Om de bezoekers naar het winkelgebied te trekken blijft (buiten) reclame een krachtig middel. PUBLIZIDAD heeft ruime ervaring bij het inzetten van billboards langs snelwegen, driehoeksborden bij invalswegen, digitale reclameborden in winkelgebieden, bus- en tramreclame en mobiele flyer- en sandwichborden acties. Aanbiedingen kranten en voordeelgidsen.

Ons PUBLIZDAD team gaat naar de ondernemers toe en leert ze kennen! Ondernemers zijn het bestaansrecht van elk winkelgebieden en juist de communicatie met hen is cruciaal voor het slagen van elke promotie. Vastgoedeigenaren en -beheerders, huurders, ondernemers, gemeente! Maak gebruik van onze jarenlange ervaring die het mogelijk maakt dat alle partijen succesvol gaan samenwerken.

PUBLIZDAD maakt een nieuwe invulling van (jaar) evenementen en een enkel speciaal evenement. Ook verzorgen wij de complete organisatie hiervan . De keuze voor een combinatie van promotie- en evenementenorganisatie biedt vele voordelen en korte lijnen.

Mocht u al samenwerken met een evenementenbureau? Dan geeft onze professionele samenwerking met uw bureau meteen een extra meerwaarde!

PUBLIZIDAD heeft een eigen social team dat jong en hongerig is naar nieuws. Ze schuwen niet voor plaatsing van content op vooraf geselecteerde social media. Onderhouden contact met elke ondernemer en vergaren content. Hierdoor ontstaat er vertrouwen in de samenwerking.

Door de ‘in huis’ gemaakte beelden en video’s kan er snel geschakeld worden zonder tussenkomst van externen. Opmerkingen op berichten worden beantwoord en teruggekoppeld. Hierdoor wordt de dienstverlening verbeterd en wordt het verkeer vergroot.

Spaar- en seizoensacties zijn consumenten activaties die PUBLIZDAD, met onze ruime ervaring, goed in het daglicht zetten van de consument. We verzinnen de acties, laten de ondernemers er aan deelnemen door persoonlijke benadering en contact. Hierdoor is succes verzekerd door deelname van de winkelgebiedseigenaar, gemeente en huurders.

publizidad ondernemers communicatie platform

PUBLIZDAD biedt een online communicatieplatform aan voor huurders, ondernemers om onderling gezamenlijk zaken af te stemmen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de veiligheid in het gebied te monitoren, openingstijden af te stemmen tijdens bv feestdagen. Berichten over komende en lopende consumenten acties.

Hierbij is het niet meer direct noodzakelijk om fysiek bij elkaar te zijn. Videomeeting en notuleren met actiepunten zijn hierdoor direct realiseerbaar.

publizidad winkeliers loyalty programma

De beste manier om klanten terug te zien is om ze te belonen met een loyalty programma. De uitdaging is altijd dat elke onderneming zijn eigen loyalty programma heeft met eigen automatisering. Dat is meermaals de reden om niet mee te doen met het loyalty programma van het winkelgebied.

Met de PUBLIZIDAD loyalty tool kan elke onderneming meedoen zonder automatisering en gebruik blijven maken van zijn eigen spaarprogramma.

Meer weten? Vraag het ons!

Wat hebben we zoals gedaan?

Meedenken, verder denken en verrassen.

Elke keer weer

Ontwikkeling en bouw dynamische website |

Voor de winkeliersvereniging Ceintuurbaan Amsterdam is een huisstijl, logo en website gerealiseerd waar het merendeel van de ondernemingen gepresenteerd werden. In categorieën ingedeeld met ook thema’s zoals voorkomend in de straat. Hierbij worden ondernemingen uitgelicht met beeld en tekst.

Nieuw logo, nieuwe website, posters, vlaggen, driehoeksborden, (digitale) bill boards langs snelwegen, foldermateriaal, eigen kanaal op youtube met filmploeg |

Winkelcentrum Zuidplein is een groot, overdekt winkelcentrum in Rotterdam-Zuid. Het winkelgedeelte is niet op grondniveau maar op de eerste “etage”; op grondniveau bevindt zich een grote parkeergarage in twee lagen met ongeveer 1400 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling, opslagruimte en een busstation.

De evenementenhal Rotterdam Ahoy, het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand. Momenteel bevindt zich tevens een tijdelijke fietsenstalling ter plaatse van de Pleinweg. Winkelcentrum Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer (metrostation en veertig regionale en stadsbuslijnen), zie Zuidplein (metrostation).

Aanpassen van logo, nieuw ontwerpstijl uitingen en met name voor de evenementen. Aankleding-formats voor het winkelcentrum. Inzet van beeldschermen en koppeling website, evenementen en social media.
Prijsvragen en optredens promoten. Opzetten emailing nieuwsbrief, opstellen en versturen |

Winkelcentrum Parade Nootdorp wil zich duidelijker profileren naar het (nog niet hier) winkelend publiek. PUBLIZIDAD werd gevraagd dit aan te pakken.

Advertenties, posters, social media uitingen |

Winkelgebied De Promesse is onderdeel van het stadscentrum van Lelystad en hier vind je diverse leuke winkels en horeca op het gebied van Mode, Beauty, Eropuit en Eten & Drinken.

PUBLIZIDAD werd gevraagd om nieuwe pit in de uitingen te brengen. Gebruikmakend van het bestaande logo en het kleurgebruik.

Ontwikkeling en bouw dynamische website |

Voor de winkeliersvereniging in De Pijp is een website gerealiseerd waar het merendeel van de ondernemingen gepresenteerd werden. In categorieën ingedeeld met ook thema routes door de wijk. Hierbij worden ondernemingen aangedaan waar wat te beleven valt met eventueel korting/ aanbiedingen.

Onze diensten

concept & strategie

Inleven in branche en markt en tot verrassende strategie en invulling komen

(online) marketing

Marketingplannen en corporate branding, communicatieadvies en positionering.

Creatie

Multimediale aanpak met inzet van video en animatie.Drukwerkverzorging, billboards, driehoeksborden, advertenties, bus/ trambedrukking, beurzen.

VISUEEL VORMGEVEN

Van drukwerk, social media en digitale dragers zoals video-schermen en -walls, presentaties.

COMMUNICATIE

Adverteren via elk denkbaar (sociaal) medium, on- en offline. Google Ads experts.

evenementen

Invulling van evenementen voor winkelgebieden. Ondersteuning in promotie en acties zoals online aanmeldingen.

Ons (zichtbare) team

Geert Zweers

Founder

Creatieveling met wiskundeknobbel

Angelique Kalverda

Marketing

Niet zomaar doen. Eerst plannen maken

Leon de Gier

Creatie

Vormgeven met oog voor typografie

Tara Bos

Social

Wie en wat ze ziet, gaat online

Profiteer bij de promotie van je bedrijf
van de jarenlange ervaring van PUBLIZIDAD

Meedenken, verder denken en verrassen.

Conceptbouwers met oog voor alle details

Jarenlange ervaring in diverse branches

Experts in webbouw en social media

Budgetgericht, geen luchtkastelen

Korte lijnen en snelle actie

Meetbare resultaten

Scroll naar boven