De beste merkbouwers zitten in ‘s-Hertogenbosch

Jouw reclame, communicatie en marketingbureau met internationale ervaring gevestigd in het charmante kosmopolitische ‘s-Hertogenbosch. Sterk in het vernieuwen van identiteiten, merken en hun uitstraling. We spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Uw aanspreekpunt

Founder Geert Jan Zweers is sinds 1996 actief en heeft ruime kennis opgedaan op diverse werkgebieden. Denk hierbij aan een opleiding op de kunstacademie art direction, in dienst als internationaal drukwerkadviseur bij offsetdrukkerij Chevalier, marketingmanager digitale lettertypes bij FontShop, art director in het buitenland in Valencia bij ArgoPubli, creative director in Nederland bij Intrefact Vorm, adviseur platform software ontwikkeling bij Mediaplatform.

Realiseerbare oplossingen

Onze kracht zit in het ontwikkelen van ‘out-of-the-box’ concepten en oplossingen. Combinaties van off- en online media met inzet van bijvoorbeeld apps. En wat het nog interessanter maakt is de hoge mate van realiseerbaarheid van deze concepten. Geert Jan werkt sinds 1996 zelfstandig en gebruikt, naast het basisteam, zijn vertrouwde netwerk van partijen zoals vormgevers, drukkers, providers, softwareontwikkelaars en programmeurs, (social media) redacteuren, foto- en video reporters.

Betaalbaar voor elke opdracht

PUBLIZIDAD wordt zo groot als nodig is per project. Als er behoefte is aan extra expertise wordt deze uit ons netwerk aangetrokken. Op deze manier beperken we de overheadkosten voor onze klanten en blijven we fris door de externe input.

Netwerk

Ons eerstelijns team van specialisten zijn uw directe aanspreekpunten Onze andere teamleden zult u niet vaak zien. Die zijn immers bezig of onderweg voor u! Nodig mij uit voor een kennismaking en krijg meer succes met je onderneming! Neem direct contact op via geert@publizidad.nl, bel 06 43 87 33 97
Scroll naar boven