door PUBLIZIDAD

PUBLIZIDAD organiseert Zomer in Haven

concept | creatie | communicatie

Elk jaar viert Almere Haven haar zomer met een periode met festival. open podia en activiteiten. Dit jaar moest het anders. PUBLIZIDAD kwam met het concept voor deze versie van Zomer in Haven: City Trip Almere Haven.

Bezoek ‘Haven’ zoals de bewoners hun dorp zelf noemen en maak kennis met onze Parels. In de week van Zomer in Haven van maandag 10 tot en met 16 augustus kun je leren zeilen, surfen, suppen en kanoën. Kinderen vieren hun vakantiedagen met het knutselen aan hun eigen slippers, stenen schilderen en meer. Bekijk de kinder- en arthouse films in Corrosia Theater, Expo en film. Geniet van de klassieke concerten van Goede rede Concerten. In de avond is er de Muziek Terras Estafette; artiesten treden op de diverse terrassen afwisselend op, geheel conform de regels van de Rijksoverheid.

PUBLIZIDAD vervaardigde concept, organisatie, creatie en communicatie voor het programma van activiteiten. Website, steden gidsje, posters, aankleding centrum, social media marketing.

FORMULE

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie. We komen tot een concept na onze befaamde 1-uur sessie. Hier kruipen we in het DNA van onze opdrachtgever om zoveel mogelijk te weten over de huidige en gewenste situatie. Aan de hand van deze informatie en een aanvullend marktonderzoek kruipen we nu in de huid van de doelgroep. Binnen no-time presenteert PUBLIZIDAD een beeldconcept. Plaatjes zeggen honderd keer meer dan praatjes.

CREATIE

Aan de hand van het ontwikkelde goedgekeurde beeldconcept gaan we dit verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, ontwerpen we het materiaal voor de gewenste uitingen in het te voeren communicatie traject.

COMMUNICATIE

Wanneer concept en creatie ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Social Media, Social Advertising, Online campagnes, Persberichten en PR stunts zijn middelen waarmee we in een korte tijd resultaten kunnen boeken om van te dromen. Brochures, logo’s, beursstands, Huisstijl ontwerp of packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.