door PUBLIZIDAD

PUBLIZIDAD organiseert Zomer in Haven

concept | content | campagne

Elk jaar viert Almere Haven haar zomer met een periode met festival. open podia en activiteiten. Dit jaar moest het anders. PUBLIZIDAD kwam met het concept voor deze versie van Zomer in Haven: City Trip Almere Haven.

Bezoek ‘Haven’ zoals de bewoners hun dorp zelf noemen en maak kennis met onze Parels. In de week van Zomer in Haven van maandag 10 tot en met 16 augustus kun je leren zeilen, surfen, suppen en kanoën. Kinderen vieren hun vakantiedagen met het knutselen aan hun eigen slippers, stenen schilderen en meer. Bekijk de kinder- en arthouse films in Corrosia Theater, Expo en film. Geniet van de klassieke concerten van Goede rede Concerten. In de avond is er de Muziek Terras Estafette; artiesten treden op de diverse terrassen afwisselend op, geheel conform de regels van de Rijksoverheid.

PUBLIZIDAD vervaardigde concept, organisatie, creatie en communicatie voor het programma van activiteiten. Website, steden gidsje, posters, aankleding centrum, social media marketing.

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.