door PUBLIZIDAD

Lekker winkelen op de Promenade

concept | content | campagne

Website bouw | redesign | social media

Winkelcentrum Promenade Almere Haven maakt een groei door. Waar het eens een onbekend en wellicht onbemind winkelgebied was wordt het nu getransformeerd naar een gezellige dorpse winkelboulevard aan het water. Door de inzet van de centrummanager werken de ondernemers meer samen en worden er communicatie succes geboekt met behulp van de nieuw vormgegeven website en inzet van social media kanalen.

PUBLIZIDAD heeft de website voorzien van meer functionaliteiten waarbij de vindbaarheid van de ondernemers groter is geworden. Meer informatie over de winkels voorzien van uitnodigende video’s. Een goede zoek functie en een verhelderende plattegrond met alle ondernemers erop vermeld.

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.