Zuurstoftherapie; Een kwestie van Ademhalen

Restyling logo, nieuwe website, foldermateriaal, drukwerk, magazine, posters, belettering panden, congres aankleding, promo video |

Bij kankerbehandelingen en diabetici sterft weefsel af. Bij Hyperbare zuurstoftherapie wordt 100% zuurstof ingeademd onder een verhoogde omgevingsdruk, waardoor het zuurstofgehalte in het bloed en de weefsels toeneemt. Hyperbare zuurstoftherapie zorgt er voor dat het zuurstoftekort wordt opgeheven in het beschadigde weefsel, nieuwe bloedvaatjes worden aangemaakt en het verbetert de cellen (stamcellen en groeifactoren) die van belang zijn voor het herstel.

PUBLIZIDAD heeft hier onderzocht wat de bekendheid was onder de doelgroep, artsen, en die was zeer laag. Zodoende werd er een branding campagne opgezet om naam en therapie bekender te maken. Hiervoor werd de online aanwezigheid aangepast en vergroot. Met drukwerk en advertenties werd de doelgroep benaderd.

De slogan: Een kwestie van ademhalen, maakt duidelijk dat de behandeling voor de patiënt simpel is. Instappen en ademhalen.

Scroll naar boven