door PUBLIZIDAD

Visuele vormgeving

concept | content | campagne

PUBLIZIDAD ontwerp en bouwt websites voor winkelgebieden waarbij alle ondernemingen onder één dak vindbaar zijn. Met onder meer plaatsing van nieuws en evenementen, zoekscherm, interactieve plattegronden, mogelijkheid tot plaatsing van acties per onderneming en doorlink naar eigen websites. Om de bezoekers naar het winkelgebied te trekken blijft (buiten) reclame een krachtig middel. PUBLIZIDAD heeft ruime ervaring bij het inzetten van billboards langs snelwegen, driehoeksborden bij invalswegen, digitale reclameborden in winkelgebieden, bus- en tramreclame en mobiele flyer- en sandwichborden acties. Aanbiedingen kranten en voordeelgidsen.

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.