Uw verhaal opnieuw vertellen

A New World of Rides

Mondial Rides maakt (mobiele) reuzenraderen van wel 50 meter hoog. Het bedrijf zelf bestaat al meer dan 50 jaar in het Frieze Heereveen. Er was behoefte aan een vernieuwing van de uitstraling, duidelijkere propositie naar de (internationale) doelgroep en een herkenbaarder merk communicatie.

.

Nieuw beeldmerk

Vanuit het oude beeldmerk werd een nieuw beeldmerk ontwikkeld waarbij beweging en kleuren van de pretparken/ kermissen in terugkwamen, gecombineerd met het wereldwijde karakter van Mondial Rides.

Upgrade drukwerk

Een lijn van product leaflets werd geproduceerd voor internationaal gebruik waarbij wederom werd teruggegrepen op de leuren en sfeer van de pretpark- en kermiswereld. Schetsmatig opgezet met veel kleur en beweging.

Websiteontwerp, bouw en SEO

De website is voorzien van een online database van producten met specificaties. Gebruikerservaringen die via Youtube waren verzameld worden op een pagina getoond om de merkbeleving aan toekomstige kopers te laten zien.

Internationale meertalige catalogus

Voor de internationale markten werden brochures ontwikkeld met de nieuwe merk beleving. Vooral de groeiende Chinese markt werd hiermee op haar wenken bediend met resultaat.
Scroll naar boven