door PUBLIZIDAD

Social Media Marketing

concept | creatie | communicatie

PUBLIZIDAD heeft een eigen social team dat jong en hongerig is naar nieuws. Ze schuwen niet voor plaatsing van content op vooraf geselecteerde social media. Onderhouden contact met elke ondernemer en vergaren content. Hierdoor ontstaat er vertrouwen in de samenwerking.

Door de ‘in huis’ gemaakte beelden en video’s kan er snel geschakeld worden zonder tussenkomst van externen. Opmerkingen op berichten worden beantwoord en teruggekoppeld. Hierdoor wordt de dienstverlening verbeterd en wordt het verkeer vergroot.

FORMULE

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie. We komen tot een concept na onze befaamde 1-uur sessie. Hier kruipen we in het DNA van onze opdrachtgever om zoveel mogelijk te weten over de huidige en gewenste situatie. Aan de hand van deze informatie en een aanvullend marktonderzoek kruipen we nu in de huid van de doelgroep. Binnen no-time presenteert PUBLIZIDAD een beeldconcept. Plaatjes zeggen honderd keer meer dan praatjes.

CREATIE

Aan de hand van het ontwikkelde goedgekeurde beeldconcept gaan we dit verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, ontwerpen we het materiaal voor de gewenste uitingen in het te voeren communicatie traject.

COMMUNICATIE

Wanneer concept en creatie ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Social Media, Social Advertising, Online campagnes, Persberichten en PR stunts zijn middelen waarmee we in een korte tijd resultaten kunnen boeken om van te dromen. Brochures, logo’s, beursstands, Huisstijl ontwerp of packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.