door PUBLIZIDAD

Promenade Almere Haven

concept | content | campagne

Naamgeving, ontwerp logo en huisstijl. Ontwerp en bouw website. Ontwerp, opmaak en verzorging promotiemateriaal. Plattegrondvervaardiging, bewegwijzering en huisnummers |

Ons winkelgebied krijgt een nieuwe naam:
Promenade Almere-Haven.

Waar komen naam en logo vandaan?
Zuiderzeestadjes als Harderwijk en Kampen vormden de inspiratiebron voor de aanleg van het eerste stadsdeel van Almere. De bebouwing van ons dorp Almere-Haven aan het Gooimeer, omarmt een ruime binnenhaven. Met als blikvanger twee ronde torens die aan een middeleeuwse stadspoort herinneren. Deze torens markeren op aloude wijze de verbinding tussen de havenkom en het centrum van Haven. Een opvallende toevoeging die de oriëntatie bevordert.
Voor watersporters die vanaf het Gooimeer de havenkom naderen vormen ze bakens, die al van veraf zichtbaar zijn. Voor de wandelaars die vanuit het centrum naar de havenkom lopen is het duidelijk waar dijk en haven zich bevinden.

Promenade ~ Betekenis
1) Deel van een stad 2) Loopbaan 3) Scheepsdek 4) Voetgangersgebied 5) Wandeldek 6) Wandeling 7) Wandellaan 8) Wandelplaats 9) Wandelplein 10) Wandelstraat 11) Wandelweg 12) Winkelstraat voor voetgangers
Alle bovenstaande betekenissen voldoen aan ons dorp Almere-Haven. Wandelend over de boulevard langs de havenkom bereik je de stranden met de marina, loop je zo het winkelgebied in op weg naar de MARKT en BRINK.

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.