door PUBLIZIDAD

ONZE AANPAK

concept | creatie | communicatie

Al meer dan 25 jaar ontwerpt PUBLIZIDAD complete reclame concepten. Van het bedenken van een pakkende naam en het ontwikkelen van een aansprekend logo tot en met het uitvoeren van een compleet evenement. En alles daartussen. PUBLIZIDAD signaleert de juiste emotie en draagt deze voor u uit door opvallende promotie die ieders hart verovert.
Vooral die van uw klanten.

Merken die je hart raken door emotie, krijgen plek in je hoofd.

PUBLIZIDAD is gespecialiseerd in reclame en communicatie. Met een team van specialisten creëren wij vanuit een conceptuele gedachte álles wat uw doelgroep zoekt en wat uw merk nodig heeft.  Zo helpen wij u aan meer succes en groei.

Samenwerken? Goed plan!


Wij starten elk traject vanuit een concept, omdat wij graag eerst het grote plaatje willen zien om dat vervolgens uiteen te rafelen tot een plan met concrete producten, middelen en/of events. Vervolgens ontwerpen en produceren we alle middelen die binnen het concept passen om de gestelde doelen te halen. Tot slot maken we de boodschap wereldkundig, focussen ons volledig op uw doelgroep en zorgen we ervoor dat er volop over uw merk gesproken wordt.

FORMULE

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie. We komen tot een concept na onze befaamde 1-uur sessie. Hier kruipen we in het DNA van onze opdrachtgever om zoveel mogelijk te weten over de huidige en gewenste situatie. Aan de hand van deze informatie en een aanvullend marktonderzoek kruipen we nu in de huid van de doelgroep. Binnen no-time presenteert PUBLIZIDAD een beeldconcept. Plaatjes zeggen honderd keer meer dan praatjes.

CREATIE

Aan de hand van het ontwikkelde goedgekeurde beeldconcept gaan we dit verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, ontwerpen we het materiaal voor de gewenste uitingen in het te voeren communicatie traject.

COMMUNICATIE

Wanneer concept en creatie ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Social Media, Social Advertising, Online campagnes, Persberichten en PR stunts zijn middelen waarmee we in een korte tijd resultaten kunnen boeken om van te dromen. Brochures, logo’s, beursstands, Huisstijl ontwerp of packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.