door PUBLIZIDAD

MEER SUCCES

concept | content | campagne

Werk samen met PUBLIZIDAD en krijg meer succes met het communiceren van je boodschap over je merk, product en diensten.

PUBLIZIDAD is gespecialiseerd in reclame en communicatie. Met een team van specialisten creëren wij samen, vanuit een conceptuele gedachte, álles wat je doelgroep zoekt en wat je merk nodig heeft.  Zo helpen wij jou aan meer succes en groei.
Dat doen we ondermeer door:

  • de bouw en onderhoud van je website
  • het opzetten en uitbouwen van je social media kanalen
  • het creëren van content in de vorm van nieuws over je producten, diensten en events
  • het verzinnen en organiseren van events
  • het plaatsen van jouw content via jouw social media kanalen
  • de vindbaarheid op internet te vergroten van jouw onderneming, je producten en diensten
  • het verzorgen van alle soorten van drukwerk zoals brochures, abri’s, premiums, magazines

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt PUBLIZIDAD complete reclame concepten. Van het bedenken van een pakkende naam en het ontwikkelen van een aansprekend logo tot en met het uitvoeren van een compleet evenement. En alles daartussen. PUBLIZIDAD signaleert de juiste emotie en draagt deze voor je uit door opvallende promotie die ieders hart verovert.
Vooral die van jouw klanten.

Samenwerken? Goed plan!

Wij starten elk traject vanuit een concept, omdat wij graag eerst het grote plaatje willen zien om dat vervolgens uiteen te rafelen tot een plan met concrete producten, middelen en/of events. Vervolgens ontwerpen en produceren we alle middelen die binnen het concept passen om de gestelde doelen te halen. Tot slot maken we de boodschap wereldkundig, focussen ons volledig op uw doelgroep en zorgen we ervoor dat er volop over jouw merk gesproken wordt.

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.