The FIRST 100% Electric HDD Drill Package.

Met de nieuwste permanent magneetmotoren en compacte vermogenselectronica is 50% brandstofbesparing, minder CO2 uitstoot en geluidsoverlast makkelijk haalbaar.

Gebruik makend van de nieuwste permanent magneetmotoren en compacte vermogenselectronica is de eerste stap gezet naar volledig elektrisch aangedreven HDD boorinstallaties. Door toepassing van “power on demand” is een brandstofbesparing van 50% makkelijk haalbaar. De bijkomende voordelen van een lagere milieubelasting (CO2 uitstoot), minder hinder voor de omgeving door een lager geluidsniveau en lagere onderhoudskosten maken duidelijk dat deze elektrisch aangedreven machines de nieuwe norm zullen worden.

PUBLIZIDAD werd gevraagd om voor de BAUMA beurs in Munchen deze eerste 100% HDD Drill bekend te maken onder de bezoekers, belangstellende kopers en standhouders.

Uiteindelijk is NORMAG bij een succesvolle verkoop overgenomen door Vermeer .

Merk beleving

De enige juiste beleving van deze innovatie is er daadwerkelijk naast gaan staan en het te ervaren. Zodoende is de keuze snel gemaakt om hem mee te nemen naar de internationale bouwbeurs in M√ľnchen.

Merk beleving

De stand in Duitsland werd ingedeeld met een looproute. Langs deze route grote informatieve borden met de unieke kenmerken tot in detail uitgelicht. Aan het eind de bar…waar alles onder het genot van een drankje werd doorgenomen.

Merk design

Een eenduidige communicatie van de USP’s gepositioneerd naast de enorme boor die tentoongesteld staat. Aan te raken en onder te staan. Centraal in de stand.

Merk communicatie

Kort en bondig de USP’s overzichtelijk in een folder die ook gebruikt wordt tijdens het aflopen van de looproute op de stand.