Sobre Nosotros

PASION (ES) ~ PASSIE (NL)

RECLAMEMAN met latino roots

Passie die ontstaan is door de Colombiaanse roots in de eerste zes jaar van zijn leven. Opgevoed door Nederlandse ouders die uitgezonden waren door een multinational met groei ambitie.

Eenmaal terug in Nederland, in het Gooi gekneed naar een keurige Hollandse jongen met voorkeur voor voetbal, tennis, golf en zeilen. Meermaals per jaar naar Spanje om toe te geven aan het gemis van de passie en waar een vriendenkring werd opgebouwd.

Na een studie Tuin- en Landschapsarchitectuur aan de Landbouw Universiteit Wageningen toch gehoor gegeven aan zijn communicatieve en creatieve roeping aan de Hoge School der Kunsten Utrecht, met als specialisatie Art Direction. Na een jaar werken bij een Valenciaans reclamebureau teruggekeerd om ervaring op te doen bij een drukkerij en enkele reclamebureau’s om uiteindelijk zelfstandig door te gaan.

Via Utrecht, Rotterdam nu werkzaam vanuit Den Bosch waar alles bij elkaar komt. De Brabantse openheid en passie voor alles naast het werk. De stad met haar diverse Mediterrane gezichten en straten. De wereldwijde ambitie die de Den Bosch uitademt en terugkomt in haar steeds groeiend aantal Internationaal georiënteerde bewoners.

geertjanzweers

De stad met haar diverse Mediterrane gezichten en straten

Den Bosch

Geniet van het leven en elkaar

architecture-balcony-buildings-723465

EL PASION

Concept & Creation

U wilt meer klanten, meer omzet en groei?
Bel PUBLIZIDAD!

PUBLIZIDAD heeft 25 jaar ervaring in grafisch ontwerpen, vormgeven, (online) marketing en communicatie. Inzet en verzorging van alle uitingen voor drukwerk, online media, online marketing en social media.

ONTWERP DRUKWERK WEBSITES SOCIAL MEDIA VIDEO VERPAKKINGEN MAGAZINES NAMEN MERKEN STRATEGIE

Wat is uw passie?

Deel uw passie met ons en wij maken samen de juiste emotie met een onuitwisbare indruk en aantrekkingskracht.

Durft u? Wij wel!