door PUBLIZIDAD

50 meter hoog dineren

concept | creatie | communicatie

Onze klant Mondial Rides maakt (mobiele) reuzenraderen van wel 50 meter hoog. En zoals iedereen weet, is er in deze tijden weinig tot geen mogelijkheid om van deze attractie te genieten. Toch vond een ondernemer de mogelijkheid om het grootste reuzenrad van Mondial, de MCS 5542, te plaatsen in Den Bosch, onze vestigingsplaats!
PUBIZIDAD ging de MCS 5542 bezoeken!

We kozen voor een nachtelijk bezoek aan het restaurant-rad met een borrel arrangement. Na het instappen zweefden we al snel naar de 50 meter hoogte met een prachtig uitzicht over Den Bosch, de Bosscher broek, de Zuiderplas tot aan Sint Michelsgestel. Zelfs de Lichtreclame bij het Van der Valk restaurant in Vught lichtte op in de nacht.

Wat een sensatie! Relaxed aan een tafeltje, wijn en hapjes binnen handbereik, goed gezelschap en … de rust. Romantisch zijn de woorden die erbij passen.

Ik zeg: doen!

FORMULE

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie. We komen tot een concept na onze befaamde 1-uur sessie. Hier kruipen we in het DNA van onze opdrachtgever om zoveel mogelijk te weten over de huidige en gewenste situatie. Aan de hand van deze informatie en een aanvullend marktonderzoek kruipen we nu in de huid van de doelgroep. Binnen no-time presenteert PUBLIZIDAD een beeldconcept. Plaatjes zeggen honderd keer meer dan praatjes.

CREATIE

Aan de hand van het ontwikkelde goedgekeurde beeldconcept gaan we dit verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, ontwerpen we het materiaal voor de gewenste uitingen in het te voeren communicatie traject.

COMMUNICATIE

Wanneer concept en creatie ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Social Media, Social Advertising, Online campagnes, Persberichten en PR stunts zijn middelen waarmee we in een korte tijd resultaten kunnen boeken om van te dromen. Brochures, logo’s, beursstands, Huisstijl ontwerp of packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.