door PUBLIZIDAD

50 meter hoog dineren

concept | content | campagne

Onze klant Mondial Rides maakt (mobiele) reuzenraderen van wel 50 meter hoog. En zoals iedereen weet, is er in deze tijden weinig tot geen mogelijkheid om van deze attractie te genieten. Toch vond een ondernemer de mogelijkheid om het grootste reuzenrad van Mondial, de MCS 5542, te plaatsen in Den Bosch, onze vestigingsplaats!
PUBIZIDAD ging de MCS 5542 bezoeken!

We kozen voor een nachtelijk bezoek aan het restaurant-rad met een borrel arrangement. Na het instappen zweefden we al snel naar de 50 meter hoogte met een prachtig uitzicht over Den Bosch, de Bosscher broek, de Zuiderplas tot aan Sint Michelsgestel. Zelfs de Lichtreclame bij het Van der Valk restaurant in Vught lichtte op in de nacht.

Wat een sensatie! Relaxed aan een tafeltje, wijn en hapjes binnen handbereik, goed gezelschap en … de rust. Romantisch zijn de woorden die erbij passen.

Ik zeg: doen!

FORMULE CCC

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie via meerdere kanalen. Ons ontwikkelde concept voor beeld en boodschap gaan we verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, gaan we de content maken.

CONTENT

De content komt uit de onderneming en netwerk van onze klant. PUBLIZIDAD neemt een plaats in dit netwerk als redacteur en samen wordt een communicatie tussendoel bepaald. Dit kan zijn de introductie van een product of dienst, een evenement of anders. PUBLIZIDAD kan tekst en beeld verzorgen, vloggers, redacteuren, video en podcasts.

CAMPAGNE

Wanneer concept en content ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Online via website, social media kanalen, social advertising, online campagnes, persberichten en PR stunts wordt in korte tijd resultaat geboekt. Drukwerk in de vorm van brochures, logo’s, beursstands, events, huisstijl ontwerp en packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.