Een kwestie van ademhalen

Een revolutionaire zuurstoftherapie hersteld beschadigd weefsel bij kankerbehandelingen en diabetici.

Wij ontwerpen uw merk, maken de beleving en communiceren het verhaal.
Wij zijn PUBLIZIDAD.

Wij ontwerpen uw merk, maken de beleving en communiceren het verhaal.

Wij bouwen uw merk.

Diensten

Wij helpen bedrijven met groei door creatie, upgrading en toepassen van hun merk strategie.

Samen uw (nieuwe) merk beoordelen, een strategie bepalen, de beeld visie creëren,  beleving definiëren en de beoogde communicatie daar op afstemmen.

We werken op vijf manieren met onze klanten samen:

Merk beoordeling

Na interviews, inventarisatie, doelgroep identificatie en analyse, geven wij u een duidelijke en tastbare beoordeling en advies van de sterke en zwakke punten van uw merk.

Merkstrategie

Met als uitgangspunt uw visie, idealen, normen en waarden, creëren wij uw verhaal en een duidelijke belofte van uw merk op een manier, dat het uw doelgroep raakt en bindt.

Merkontwerp

Een beelddocument dat duidelijk herkenbaar maakt en direct communiceert waar uw merk voor staat. Voorbeelden van de diverse toekomstige visuele uitingen via diverse communicatie middelen en kanalen.

Merkbeleving

Dit is waar elk merk mee valt of staat. Of we u nu helpen bij het ontwerpen van een boeiende klantervaring of een aantrekkelijke werknemerservaring, de basis is hetzelfde. Dit is de belofte die uw merk doet en we willen ervoor zorgen dat u die belofte altijd nakomt.

Merkcommunicatie

In uw externe en interne communicatie komt uw merkstrategie tot leven. Wij richten ons op het overbrengen van de boodschap van uw merk op een duidelijke en overtuigende manier met selectie van de communicatie middelen die u nodig hebt om uw succes te vergroten.

We werken op vijf manieren met onze klanten samen:

onze klanten

Geen voorkeur voor branche.
We worden regelmatig uitgenodigd in voor ons, compleet nieuwe culturen en branches.  Daar presteren we het best met onze onbevooroordeelde blik en scherpe creatieve geest.

Succesverhalen

Verhalen waar we vol trots van kunnen zeggen dat er door onze samenwerking, groei gerealiseerd is.

The FIRST 100% Electric HDD Drill Package.

Met de nieuwste permanent magneetmotoren en compacte vermogenselectronica is 50% brandstofbesparing, minder CO2 uitstoot en geluidsoverlast makkelijk haalbaar.

A New World of Rides

Deze internationale producent van reuzenraderen (rides) onderging een upgrade.

Meer leven in je tuin

Een vijvermagazine van een producent en groothandel in vijverbenodigdheden en visvoeders.

De Merkbouwer

Opgegroeid in Zuid Amerika, de basis- en middelbare school gevolgd in Nederland, universitair geschoold in Wageningen en gewerkt aan de Hogeschool der kunsten Utrecht .

Werkervaring (internationaal) bij reclamebureaus, drukkerij, softwareleverancier en producent en vervolgens na 30 jaar met personeel, nu collaboratief zelfstandig werkzaam.

Gewend om in en met gedreven teams te werken, extern en intern werkend.

Adobe Creative Suite, graphic design, copywriting, SEO copywriting, wordpress, website ontwikkeling, webdesign,  Elementor Pro, webdesign en onderhoud, logo & huistijlen, PR communicatieadvies, branding & positionering, social media, content marketing, drukwerkbegeleiding, teksten schrijven, online marketing, organiseren en plannen, evenementen, magazine, brochures

Contact