Jouw Villa als een Luxe Hotel
Jouw Villa als een Luxe Hotel
Rust met kleur in compleet omgegooide jaren dertig vila
Een Droom van een Penthouse
Een Droom van een Penthouse
Een ruim in een luxe wijk in Rotterdam met dat luxe gevoel.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

‘De sfeer van een boutique hotel thuis’

Luze gevoel thuis

Lagrand Interiors helpt u het gevoel van een luxe vijfsterrenhotel in huis te halen. We begeleiden u bij elke stap, van de eerste schetsen tot de laatste details. Met onze Rotterdamse down to earth mentaliteit tackelen we de eventuele obstakels die we tegenkomen en waarborgen we een soepel proces. Samen gaan we op zoek naar uw smaak en creëren we uw persoonlijke luxe resort voor een continu gevoel van rust.

LINDA LAGRAND
oprichter
Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen. ‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept. 

ACTUEEL

DUIDELIJKE WORKFLOW

Wij zijn van mening dat uw huis een kalme oase moet zijn, een warm rustoord waar u zich kunt terugtrekken van de wereld en kunt opladen voor uw volgende avontuur. We bereiken dit door te spelen met licht en kleuren, en middels een goede akoestiek. We mixen materialen en texturen en zorgen ervoor dat het heerlijk ruikt. We prikkelen de zintuigen. We halen onze inspiratie uit de natuur, waar kleuren voorkomen in hun meest pure vorm. Door de natuur in huis te brengen creëren we een vredige omgeving waar u tot rust komt omdat het goed voelt. Spring op uw zachte bed, of die comfortabele bank met een compositie van kussens in de mooiste stoffen. Schop de schoenen uit en voel het zachte tapijt onder uw voeten. Adem in en ontspan.

CONTACT

Wenst u de boutique hotel sfeer thuis? Neem contact op voor meer informatie en maak de stap naar een warm, omarmend, luxe interieur. Interior design is onze passie en ons favoriete tijdverdrijf, het is wat we het liefste doen en waar we elke vrije minuut aan besteden. Nieuwe merken ontdekken, trends spotten en bijlezen over nieuwe ontwikkelingen. Het is onze missie om voor u dat droomhuis te creëren waar u altijd naar hebt verlangd.  

+31 (0)10 840 31 39

Scheepstimmermanslaan 35B

3016 AE Rotterdam
The Netherlands