met PUBLIZIDAD

KENNISMAKEN

concept | content | campagne

KENNISMAKEN

PUBLIZIDAD heeft ruime ervaring en is sterk in het vernieuwen van identiteiten, merken en hun uitstraling. Dit doen wij volgens onze vaste werkwijze; FORMULE CCC, Concept, Content en Campagne.

Founder Geert Zweers is sinds 1996 actief en heeft ruime kennis opgedaan op diverse werkgebieden. Denk hierbij aan een opleiding op de kunstacademie art direction, internationaal drukwerkadviseur, marketingmanager digitale lettertypes, art director in het buitenland, creative director in Nederland, adviseur platform software ontwikkeling.
Zijn kracht zit in het ontwikkelen van ‘out-of-the-box’ concepten en oplossingen. Combinaties van off- en online media met inzet van bijvoorbeeld apps. En wat het nog interessanter maakt is de hoge mate van realiseerbaarheid van deze concepten.

Geert werkt sinds 1996 zelfstandig en gebruikt naast het basis team, zijn vertrouwde netwerk van partijen zoals vormgevers, drukkers, providers, software ontwikkelaars en programmeurs, (social media) redacteuren, foto- en video reporters.

PUBLIZIDAD wordt zo groot als nodig is per project. Als er behoefte is aan extra expertise wordt deze uit ons netwerk aangetrokken. Op deze manier beperken we de overheadkosten voor onze klanten en blijven we fris door de externe input.

Nodig mij uit voor een kennismaking en krijg meer succes met je onderneming!
Neem direct contact op via geert@publizidad.nl, bel 06 43 87 33 97

SPECIALISTEN

Ons eerstelijns team van specialisten zijn uw directe aanspreekpunten Onze andere teamleden zult u niet vaak zien. Die zijn immers bezig of onderweg voor u!

geertjanzweers

Geert Zweers

FOUNDER

Angelique Kalverda

Angelique Kalverda
MARKETING

Profielfoto Leon de Gier

Leon de Gier

CREATIE

tara_socialz

Tara Bos

SOCIALZ