met PUBLIZIDAD

KENNISMAKEN

concept | content | campagne

KENNISMAKEN

PUBLIZIDAD heeft ruime ervaring en is sterk in het vernieuwen van identiteiten, merken en hun uitstraling. Dit doen wij volgens onze vaste werkwijze; FORMULE CCC, Concept, Content en Campagne.

Founder Geert Zweers is sinds 1986 actief en heeft ruime kennis opgedaan op diverse werkgebieden. Denk hierbij aan een opleiding op de kunstacademie art direction, internationaal drukwerkadviseur, marketingmanager digitale lettertypes, art director in het buitenland, creative director in Nederland, adviseur platform software ontwikkeling.
Zijn kracht zit in het ontwikkelen van ‘out-of-the-box’ concepten en oplossingen. Combinaties van off- en online media met inzet van bijvoorbeeld apps. En wat het nog interessanter maakt is hoge mate van realiseerbaarheid van deze concepten.

Geert werkt sinds 1998 zelfstandig en gebruikt zijn vertrouwde netwerk van inzetbare externe partijen zoals vormgevers, drukkers, providers, software ontwikkelaars, (social media) redacteuren, foto- en video reporters.

PUBLIZIDAD wordt zo groot als nodig is per project. Op deze manier beperken we de overheadkosten en blijven fris als het gaat om concepten, meer ogen kijken mee.

Nodig mij uit voor een kennismaking en laat je verrassen!
Neem direct contact op via geert@publizidad.nl, bel 06 43 87 33 97

SPECIALISTEN

Ons eerstelijns team van specialisten zijn uw directe aanspreekpunten Onze andere teamleden zult u niet vaak zien. Die zijn immers bezig of onderweg voor u!

geertjanzweers

Geert Zweers

FOUNDER

Angelique Kalverda

Angelique Kalverda
MARKETING

Profielfoto Leon de Gier

Leon de Gier

CREATIE

tara_socialz

Tara Bos

SOCIALZ