door PUBLIZIDAD

Geert Zweers

concept | creatie | communicatie

Eigenaar | Creative Director

Na zijn studie Landschapsarchitectuur ontdekte Geert zijn creatieve talent dat hij verder ontwikkelde op de Kunstacademie. Tekenen en ontwerpen zit in zijn bloed en hij heeft een passie voor Kunst en architectuur. Zo werkte hij als Art Director voor toonaangevende reclamebureaus in Nederland en Spanje en binnen diverse bedrijven.

Het liefst pakt hij meerdere trajecten tegelijk op waardoor hij zo creatief mogelijk kan zijn. En van het één komt vaak het ander. Zo leidde een opdracht voor het realiseren van outdoor promotie tot het ontwerpen van een bijzondere lamp met spannende mogelijkheden.

Het uitdenken en visueel vormgeven van concepten is zijn tweede natuur. Het ontwikkelen van een merk-identiteit en deze vervolgens vertalen naar een compleet communicatie concept (van print en web tot video en events) is zijn sterke kant.

  • Marketing- en productconcepten
  • Art Direction en storyboard creator
  • Ontwerper en grafisch vormgever
  • Software applicaties ontwikkelaar (Apps)
  • (Online) marketingplannen en corporate branding, strategie en aanpak
  • Social Marketing Specialist

<< TERUG

FORMULE

CONCEPT

PUBLIZIDAD heeft een grote passie voor concept omdat hier de basis wordt gelegd voor succesvolle communicatie. We komen tot een concept na onze befaamde 1-uur sessie. Hier kruipen we in het DNA van onze opdrachtgever om zoveel mogelijk te weten over de huidige en gewenste situatie. Aan de hand van deze informatie en een aanvullend marktonderzoek kruipen we nu in de huid van de doelgroep. Binnen no-time presenteert PUBLIZIDAD een beeldconcept. Plaatjes zeggen honderd keer meer dan praatjes.

CREATIE

Aan de hand van het ontwikkelde goedgekeurde beeldconcept gaan we dit verder uitwerken en bepalen de strategie met de in te zetten communicatiemiddelen en kanalen. Budgetten worden bepaald en planningen opgesteld. Als dit eenmaal vast staat, ontwerpen we het materiaal voor de gewenste uitingen in het te voeren communicatie traject.

COMMUNICATIE

Wanneer concept en creatie ontwikkeld zijn, is het tijd voor communicatie. Oftewel het wereldkundig maken van de boodschap. Social Media, Social Advertising, Online campagnes, Persberichten en PR stunts zijn middelen waarmee we in een korte tijd resultaten kunnen boeken om van te dromen. Brochures, logo’s, beursstands, Huisstijl ontwerp of packaging zijn nog steeds heel belangrijk en goed inzetbaar om je merk sterker te maken.